Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със задно ляво ел. стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от moniiii Покажи съобщение
    Колега по горе ти казах ,че няма само пластмаса .Търси втора ръка машинка.
    Аз пък ти казах, че ги има. Тези дни ще взема на един колега от форума и ще ги щракна за да ги видите, а още повече, че и аз си гупих и си сложих преди 2 месеца!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
      Аз пък ти казах, че ги има. Тези дни ще взема на един колега от форума и ще ги щракна за да ги видите, а още повече, че и аз си гупих и си сложих преди 2 месеца!

И аз разбрах от друг колега, че пластмасите се изработват и могат да се направят 1 към 1 същите. Много ще съм ти задължен колега, ако можеш да ми пратиш едно лично с някакви координати на пичовете, които ги правят.

Благодаря!
      Alfa 166 2.0 TS 1999

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
        Колега нямам намерение да споря с теб.
        Просто искам да кажа ,че когато моята пластмаска се счупи ходих при всички вносители на части за италиянски кошници и ми казваха ,че не се продава отделно въпросната пластмаска.Интересното е ,че например за Ланча либра се продават такива - струват 6 лева но имат разлики с нашите пластмаси.
        Иначе на колегата му пожелавам успех в търсенето
        alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Който иска да е сигурен в това което купува, моля нека заповяда в СтЗ да го заведа на място. Нещо повече, по това което видях по нищо не личеше, да някакво home made изделие. Когато го купувах предупредих пичовете в сервиза, че ако не стане ще отида да им го върна. Съгласиха се. На външен вид имаше някаква разлика, но като наложих стария и новия елемент всички параметри съвпадаха. Пластмасата легна идеално. Не знам дали са идентични с пластмасите на други модели но стана и това е факт!!! Вчера пращах един от моите хора да провери дали ги има още. Има ги така, че заповядайте!
          sigpic

Comment

Да го ев... Да бяха във софия че и на мен днес овтанових че след смяна на задна врата тези некадърни маестори явно са чупили тази пласмаса. И дури беше някакво лепен със силикон които задържа околу 0.5сек...
            Сега усещтам или едно ходене до драгичево или и аз home made пласмаса...
            Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Колеги пуснах тема за въпросния водач!
              sigpic

Comment

Working...
              X